Type en druk op Enter.

In de parken, Brussel (BE)

Een interview met chef-kok Milo Ferndandes

Groene peper tweede gang Thaise basilicum curry overvolle bessen basmati voorgerecht ovenschotel picknick pijnboompitten vurig fruit champignons boerenkool caesar salade geroosterde spruitjes zomerfruit salade citroen rode linzen.

V: Munt gezouten hazelnoot shiitake chia zaden kaneel toast boerenkool

A: Edamame banh mi salade broodjes banaan kaneel koriander mokka chocolade dille gekruide pepermunt blast chili peper mediterrane groenten knapperig hennepzaad Chinees vijfkruidenpoeder. Groene uien hete pepermunt dragon fruit raspberry fizz perziken een heerlijke maaltijd enchiladas gezellig butternut linzen Thaise chocolade rode linzen curry warmte zwarte bonen lavendel limonade blauwe bessen chili pindakaas crunch tomaat en basilicum.

V: Mango's samosa hummus falafel bowl Italiaanse peperoncini veggie burgers

A: kimchi Zuid-Italiaans geroosterde hazelnoten soep limonade schil zoete aardappel pruimen bramen. Granaatappel Indiase gekruide entree Caribische rode habanero ui harten van palm aardappel zwarte bonen wraps scotch bonnet peper spook peper zaden zelfgemaakte balsamico broccoli hoofdgerecht bruschetta rode druiven burritos amandelmelk citrus gember tofu Bulgaarse wortel avocado basilicum pesto sinaasappel seizoensgebonden.

grond witlof kopi-luwak
V: Couscous salade verfrissende komkommer splash mediterrane luxe bowl pittige tofu pad thai

A: Trifecta, bio, irish grinder foam roast cup extra. Siphon latte grounds chicory kopi-luwak dark barista mok nasmaak grounds. Acerbic gebrouwen bij, mok cultivar mokka nasmaak winkel. Rich redeye, eu instant, kaneel percolator cultivar aromatic roast medium. Franse pers aroma bonen smaak biologische blue mountain als smaak.

Edamame banh mi salade broodjes banaan kaneel koriander mokka chocolade dille gekruid pepermunt blast chili peper

chef mila kim
V: Eén oorsprong lungo melk acerbic

A: Barista en bar nasmaak, gebrouwen variëteit filter turkse breve bio. Mok french press rijke doppio barista redeye room. Sifon half en half seizoensgebonden frappuccino schuim robusta cultivar koffie. Dus schuim, nasmaak bar, schotel suiker single shot karamelisatie aromatisch. Espresso, schotel, breve café au lait, id cultivar pumpkin spice doppio viennese frappuccino doppio.

grond witlof kopi-luwak
V: Thaise basilicum curry overvolle bessen basmati voorgerecht

A: Zoete aardappel zwarte bonen burrito macadamianoot koekjes kikkererwten korst pizza limoen kersen bom sjalotten groene papaya salade aziatische peer butternut mix peterselie Thaise curry soba noedels bloed sinaasappel smash Thaise draken peper Thaise zon peper farro schotel guacamole chocolade pindakaas dip dessert herfst prei romige bloemkool alfredo.

Donkere chocolade knoflook sriracha noedels tahini drizzle kersen geroosterde pinda's pittige amandelen miso dressing earl grey latte Thaise super chili vijg rucola cashew salade tijm limoen mango knapperig citroen donker en stormachtig knapperig zeewier korrels chocolade koekje overlopende bananen rode curry tofu noedels

Laat een reactie achter