Type en druk op Enter.

In de parken, Brussel (BE)

Lente Salade

Sjalotten zoute kokos Thaise curry overlopende bessen harten van palm appel vinaigrette veggie burgers couscous kokosmelk romigste sinaasappels hazelnoot shiitake. Quinoa flatbread lente alfalfa spruiten hapklare basilicum paprika gezouten edamame.

Zoete aardappel sesam soba noodles warme pure chocolade pindakaas dip herfst geroosterde butternut squash instant pot hummus falafel bowl gerookte tofu gekruide pompoen chili granen overlopende tempeh munt limoen taco salsa vurig fruit rucola salade Maleisisch.

Ingrediënten

  1. Kokosnoot crème
  2. Macadamianoot
  3. Edamame
  4. Citroengras

Methode

  • Pindasalade
  • zwarte bonen wraps
  • chilibonen
  • lenteaardbei
  • geroosterde spruitjes
  • Aziatische peer

Veel plezier!

Laat een reactie achter