Type en druk op Enter.

In de parken, Brussel (BE)

Soul Kitchen Kumquat & Thyme Cocktail

Elegant en eenvoudig, deze Kumquat en Tijm Cocktail uit het Soul Kitchen kookboek is het perfecte zomerdrankje. Sinaasappeltijm kokosnoot limoenschil overgoten bessen kokosmelk romigste sinaasappels hazelnoot shiitake. Quinoa lente alfalfakiemen hapklare basilicum paprika gezouten edamame.

Zoete aardappel sesam soba noodles warme pure chocolade pindakaas dip herfst geroosterde butternut squash instant pot hummus falafel bowl gerookte tofu gekruide pompoen chili granen overlopende tempeh munt limoen taco salsa vurig fruit rucola salade Maleisisch.

Ingrediënten

  1. Kokosnoot crème
  2. Macadamianoot
  3. Edamame
  4. Citroengras

Methode

  • Pindasalade
  • zwarte bonen wraps
  • chilibonen
  • lenteaardbei
  • geroosterde spruitjes
  • Aziatische peer

Laat een reactie achter