Type en druk op Enter.

In de parken, Brussel (BE)

Onze leveranciers

Onze leveranciers hebben talent

Ontdek

Wij zijn trots op onze inzet voor de kwaliteit van onze producten en de duurzaamheid van onze relaties met onze leveranciers. Dit is een weerspiegeling van de zorgvuldige keuze die we maken bij het betrekken van lokale ambachtslieden en producenten. Wij zijn ervan overtuigd dat u de passie achter elk van onze producten net zo zult waarderen als wij.
Brasserie de Silly
"Bier brouwen is een traditionele vaardigheid die al zes generaties lang wordt doorgegeven in de Silly brouwerij (1850).

Brasserie De Silly

Bekend om zijn vele kwaliteitsbieren, zijn de favorieten van de Guinguettes de Triple Swaf en de Silly Pils Bio. Elk bier wordt met de hand gebrouwen met een selectie van de beste grondstoffen: zuiver water, unieke gisten waarvan alleen de meesterbrouwer het geheim kent, de beste hop en kwaliteitsmout. Meestal afkomstig van lokale producenten, waardoor de kwaliteit en de controle van de productieketen gewaarborgd zijn.
Forcado House
"De originaliteit van Forcado laat u de authenticiteit van Portugal ontdekken, nieuwe smaken door het gebak, de koffie en andere regionale producten."

Forcado House

Wij hebben gekozen voor het Maison Forcado vanwege zijn creativiteit en knowhow. "Le petit Forcado", dat al sinds 1982 door Joaquim Braz de Oliveira ontwikkelde gebakjes verkocht, is prachtig uitgegroeid tot een toonbank en een proeflokaal, onder het merk Forcado. Een echte passie, doorgegeven van vader op zoon, waarbij kwaliteit en authenticiteit centraal staan.
Nanoek gletsjer
"Nanouk is een eco-verantwoorde en lokale ijswinkel die de beste ingrediënten en zo min mogelijk suiker gebruikt."

Nanoek gletsjer

We hebben gekozen voor de Nanouk ijsmachine omdat de ijsjes en sorbets op stokjes 100% huisgemaakt zijn in Sint-Gillis. Door het suikergehalte te verminderen, komt de echte smaak van de ingrediënten naar voren, tot groot genoegen van jong en oud!
Slagerij Dierendonck
"Dierendonck slagers sinds 1970: slagers in hart en nieren. Uit liefde voor de smaak, met respect voor onze dieren en de natuur.

Slagerij Dierendonck

Voor Dierendonck zijn vakmanschap, terroir en passie de echte drijfveren. Uit liefde voor de smaak, met respect voor onze dieren en de natuur. Dat zijn de waarden en normen waar we voor staan. Ook de boeren met wie we samenwerken delen deze waarden. Deze manier van werken garandeert dat het vlees zo eerlijk en lekker mogelijk is. Dierendonck is een slagersfamilie.
Huize Noirhomme
"Omdat we alleen goed eten maken met heel goed voedsel, werken we alleen met lokale producten die gevonden zijn bij kleine gepassioneerde producenten.

Huize Noirhomme

Al meer dan drie decennia is het streven van het huis naar uitmuntendheid onveranderd gebleven: respect voor kwaliteitsproducten, respect voor het milieu en voor de mens. Noirhomme claimt met trots zijn ambachtelijke kant "à l'ancienne", ver van elk industrieel proces. Daardoor kunnen ze uitsluitend met natuurlijke producten werken, zonder toevoegingen of additieven. Net zoals je thuis zou doen.
Kaasfabriek Het Dischhof
"Kaasmakerij Het Dischhof werkt sinds 1986 biologisch. Walter en Magda hebben op hun boerderij een breed scala aan kazen ontwikkeld.

Kaasfabriek Het Dischhof

Kaasmakerij Het Dischhof is vooral een familiebedrijf. Hun dochters Lien en Philip verzorgen momenteel de koeien op de boerderij. Hun zonen Dries en Katrien en hun team verwerken de rauwe melk tot kaas, boter, opgeklopte melk en yoghurt. Dit alles gebeurt om u natuurlijke, biologische en milieuvriendelijke producten aan te bieden.
Vandekelder Brouwerij
"Authentieke bieren die zich niets aantrekken van trends of hop van het moment. TERUG NAAR BIER."

Vandekelder Brouwerij

De Vandekelder brouwerij is het avontuur dat negen Brusselse vrienden in 2016 aangingen. Na vier jaar experimenteren met water, mout, hop en gist, kwamen ze uit hun kelder - gelegen op een boogscheut van onze guinguettes Fabiola en André - met robuuste, evenwichtige bieren zonder aan kwaliteit in te boeten. Sinds vorig jaar staat hun Saison, een karaktervol bier van 7,2°, op de kaart van de guinguettes. Proost!
VARKENSVLEES KWALITEIT ARDENNEN
"EEN ECHTE BAND TUSSEN PRODUCENTEN EN SLAGERS, ARDENNES KWALITEIT VARKENSVLEES STIMULEERT KORTE CIRCUITS.

Porc Qualité Ardennen

Wij hebben gekozen om te werken met het Porc Qualité Ardenne netwerk, om Lou Musso een plezier te doen.
Urbike Coöperatie
"De cyclo-logistieke coöperatie die de stedelijke mobiliteit in Brussel verandert

Urbike Coöperatie

Wij hebben ervoor gekozen om samen te werken met de cyclo-logistieke coöperatie Urbike voor de levering van onze bars. Met hun bakfietsen en aanhangers die tot 200 kg aan goederen kunnen vervoeren, combineren de koeriers van urbike duurzaamheid, efficiëntie en enthousiasme tijdens hun leveringen... en blijven niet onopgemerkt!
Café Cordier
"Het huis Cordier is vooral een ambachtelijke knowhow en een passie die al meer dan 3 generaties lang van vader op zoon wordt overgedragen.

Café Cordier

Cordier koffie is een melange van de beste biologisch geteelde koffiesoorten uit Midden- en Zuid-Amerika. Geselecteerd door onze meesterbrander, geven deze origines hem een subtiel aroma tussen kracht en finesse, erkend door de grootste liefhebbers van diepe L. Waarom Fairtrade? Om te garanderen dat uw koffie fairtrade is volgens de internationale normen gecontroleerd door FLO-Cent.
Club Maté
"De stimulerende eigenschappen maken het een zeer populaire drank, zelfs in België.

Club Maté

Club-Mate is het verhaal van een natuurlijke drank op basis van yerba mate die in 1924 werd gecreëerd door een familie van Duitse brouwers en die sindsdien het symbool is geworden van een generatie die het milieu respecteert, aandacht heeft voor haar consumptiegewoonten en vastbesloten is te genieten met respect voor haar lichaam.
Buurtbieren
"Bières de Quartiers laten zich inspireren door hun lokale omgeving. Proef onze bieren, (her)ontdek hun wijken!"

Buurtbieren

Bier is goed. Het buurtleven is geweldig. En als de een van de ander drinkt, is het nog beter! Bières de Quartiers werd opgericht op basis van twee uitdagingen: u bewust maken van de rijkdom van uw lokale omgeving en uw dorst lessen!
Glimlach Kombucha
"Wij produceren een drankje dat je net zo goed laat voelen als het smaakt! Gemaakt in Brussel, willen we onze Smiles naar de Kombucha gemeenschap brengen."

Glimlach Kombucha

We hebben Smile Kombucha gemaakt om een gezond alternatief te bieden voor frisdrank en alcohol. We kozen kombucha voor zijn complexe en onderscheidende smaak. We creëerden onze eigen brouwerij in Brussel om onze authenticiteit en positieve energie te delen!
Kefir Tibicos
"Onze missie is u een drankje aan te bieden dat goed is voor uw gezondheid en vol smaak.

Kefir Tibicos

Met de wens om ons lichaam te verzorgen en tegelijkertijd maximaal te genieten, hebben we besloten Tibicos te lanceren. Onze zeer probiotische waterkefir is ontwikkeld in nauwe samenwerking met gezondheidsexperts (diëtisten, artsen, voedingsdeskundigen) om de voordelen ervan te maximaliseren. Het milieu staat centraal bij onze ontwikkeling. We steunen lokale producenten en onze dranken zijn 100% natuurlijk en biologisch.