Type en druk op Enter.

In de parken, Brussel (BE)

Guinguette Julien

Guinguette julien
Guinguette julien

GUINGUETTE JULIEN
16 juni tot 13 augustus

DONDERDAG. & VRIJDAG
18.30 - 23.00 uur

ZATERDAG
17.00 - 23.30 uur

ZONDAG
10.30 - 18.00 uur

Vaux-Hall Zomer: de zomerontmoeting in het Park van Brussel

De hele zomer lang, van donderdag tot zondag, biedt de Vaux-Hall een feestelijk en cultureel programma in het hart van het Park van Brussel. Gratis en open voor iedereen, dé place to be deze zomer.

Guinguette julien
Guinguette julien

Vaux-Hall Summer is het
evenement dat zon, muziek, dans en tal van activiteiten voor alle leeftijden combineert, allemaal in het hart van het Parc de Bruxelles.

Van salsalessen en yogasessies tot dj-sets, upcyclingworkshops en sprankelende afterwork-sessies: dit veelzijdige zomerevenement heeft als doel mensen samen te brengen, een dialoog tussen verschillende artistieke achtergronden op gang te brengen en de hoofdstad te laten bruisen.

Een historische en ongewone plek

Dit prachtige gebouw, dat aan het einde van de 18e eeuw werd gebouwd, ligt aan de achterkant van het Théâtre du Parc en werd tussen 2012 en 2017 grondig gerenoveerd om het weer de glans te geven die het verdient. Sinds de oprichting heeft deze emblematische locatie, ongeacht het tijdperk, altijd plaats geboden aan shows, concerten en allerlei spelletjes. Het heeft een zekere feestelijke ziel.

Het is in deze geest van gezelligheid en gedeelde cultuur dat Vaux-Hall Summer Brussel tijdens de zomer tot leven brengt.

Guinguette julien
Guinguette julien

Vind ons

Koninklijk Park (achter het Koninklijk Parktheater)
Ingang via 3 Wetstraat 1000 Brussel

Ik wil Julien volgen

Guinguette julien