Type en druk op Enter.

In de parken, Brussel (BE)

Geroosterde Tomatensoep

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit.

Kunstenaars zijn makers van menselijke gedachten en emoties. Denk daar eens over na... het is enorm. Het is aan ons om te inspireren en te motiveren. Slechts dupliceren is vernietigen. Echte innovatie wordt geboren op de vleugels van de realiteit, maar zal altijd een mijl hoger vliegen. Denk nooit dat we slechts koeriers zijn van imitatie naar een soort "realiteit".

Combo1_FW4

Het zaad moet gedrenkt worden in een inspiratie douche (patent aangevraagd). Ik speur het internet af naar coole UI-patronen en archiveer ze in een groot Photoshop-bestand. Toen ik bijvoorbeeld werkte aan YouTube TV heb ik honderden voorbeelden van toekomstige UI verzameld van futuristen als Jayse Hansen en Neil Huxley.

Kleine vrouwen dragen verbazingwekkend grote tassen, twee keer hun gewicht van tachtig pond. Sommige vrouwen dragen baby's in draagdoeken voor zich uit. Een goede volwassen plukker kan meer dan tweehonderd pond kersen oogsten en 8 dollar per dag verdienen, meer dan het dubbele van het Guatemalteekse minimumdagloon.

Overtuig je publiek. Leg het moment vast. Licht met een doel. Als een foto duizend woorden waard is, wat is een pratende foto dan waard?

Hoewel ik niet de beste fotograaf ben die je tegenkomt, zijn mijn foto's iets waard. Het is moeilijk om een geldwaarde op sommige foto's te plakken, maar die foto's verkopen, en die foto's wekken emoties op.

En verder, dat zijn unieke ervaringen die ik documenteerde via mijn fotoreizen. En buiten dat, dat zijn unieke ervaringen die ik documenteerde via mijn fotoreizen.

 Alle afbeeldingen staan onder copyright © V.K.Rees

Laat een reactie achter