Type en druk op Enter.

In de parken, Brussel (BE)

Met kaas gevulde tomaten

De sleutel is om specifieke stukken te kopen voor specifieke gerechten en streng te zijn tegenover uw slager. Kies voor malse stukken van de binnenste heupspier als u biefstuk wilt en gebruik nekfilet of schenkels als u langzaam wilt koken. En met hertengehakt kun je heel goed jachtopzienersboterhammen maken.

Wilde zalm is een echte traktatie en in de rivieren op de Britse eilanden komen er steeds meer van voor. Als u geen wilde zalm kunt vinden, zijn er goede kweekvissen op de markt, maar denk eraan dat die waarschijnlijk niet aan de smaak kunnen tippen.

Culinair genot

Dit restaurant, bar en koffiebranderij ligt op een drukke hoeklocatie in Farringdon's Exmouth Market. Met een glazen gevel aan twee zijden van het gebouw, met uitzicht op de mark.

blog-inner-1
Voorbeeld van bijschrifttekst voor afbeeldingen

Wilde zalm is een echte traktatie en in de rivieren op de Britse eilanden komen er steeds meer van voor. Als u geen wilde zalm kunt vinden, zijn er goede kweekvissen op de markt, maar denk eraan dat die waarschijnlijk niet aan de smaak kunnen tippen.

Je kunt de pizza beter in vier stukken snijden, want ik heb niet genoeg honger om er zes te eten - Franz Kafka

Dit restaurant, bar en koffiebranderij ligt op een drukke hoeklocatie in Farringdon's Exmouth Market. Met een glazen gevel aan twee zijden van het gebouw, met uitzicht op de mark.

Smelt de boter in een pan en bak de sjalotten enkele minuten zachtjes op laag vuur. Hak ondertussen de erwten grof met de hand of kort in de keukenmachine en voeg ze samen met de room en de dragon toe aan de sjalotten. Breng op smaak en laat sudderen tot een dikke massa.

Alle afbeeldingen staan onder copyright © Leslie Grow en V.K.Rees

Laat een reactie achter