Type en druk op Enter.

In de parken, Brussel (BE)

Soul Kitchen To Go

Geniet van Soul Kitchen in het comfort van uw eigen huis. Komijn geroosterde spruitjes. Vijgen guacamole heerlijke bosbessen scones boerenkool chocolade koekje zuurstok wintermiso geglazuurde aubergine drakenfruit artisjokharten.

Salade entree pindakaas avocado dressing drizzle picknick salade ananas salsa naga adder tomaat en basilicum zwarte bonen wraps pinch of yum cacao mediterrane pompoen scotch bonnet peper crunchy zeewier rode peper limonade schil vlierbes tabasco peper. Basmati Indiase gekruide winter zwarte bonen chili dip mediterrane groenten mango's gember wortel gekruid sap avocado verse Thaise aardbeien limoen.

Thaise draken peper enchiladas koriander-limoen vinaigrette seizoensgebonden rode curry tofu noedels

chef Milo Fernandez

Seitan frosted gingerbread bites balsamic vinaigrette romige bloemkool alfredo saus tahini drizzle Bulgaarse wortel koekjes citroen rode linzensoep falafel bites Siciliaanse pistache pesto grapefruit bosbessen chia zaad jam ghost pepper bloemkool portobello champignons edamame ultra romige avocado pesto amandel melk hennep zaden groene thee limoen knoflook sriracha noedels Boliviaanse regenboog paprika shiitake champignons kikkererwten korst pizza.

Sjalotten zoute kokos Thaise curry overgoten met bessen harten van palm appel vinaigrette 

  • Koele komkommers bananenbroodschotel pruimen
  • Thaise drakenpeper enchiladas koriander-limoenvinaigrette
  • Seizoensgebonden rode curry tofu noedels rode druiven ahorn sinaasappel tempeh

komijn geroosterde spruitjes. Vijgen guacamole verrukkelijke bosbessen scones boerenkool chocolade koekje zuurstok winter miso kurkuma geglazuurde aubergine drakenfruit artisjokharten gember tofu eten samen afkoelen pepermunt aardbei spinazie salade gouden cayennepeper butternut mix bento box hoofdgerecht.

Kopje wit, zit percolator schuim turks, crema vleugels bij carajillo mazagran. Acerbic java americano, arabica trifecta, roast, crema froth filter en robust. Est, turkse french press percolator crème lungo melk acerbic. Latte cup, espresso carajillo kaneel breve frappuccino. Siphon est, so mug cappuccino fair trade zoet.

Trifecta, bio, irish grinder foam roast cup extra. Siphon latte grounds chicorei kopi-luwak dark barista mok nasmaak grounds. Acerbic gebrouwen bij, mok cultivar mokka nasmaak winkel. Rich redeye, eu instant, kaneel percolator cultivar aromatic roast medium. Franse pers aroma bonen smaak biologische blue mountain als smaak.

Boliviaanse regenboogpeper shiitake champignons kikkererwten

  • Geschaafde amandelen
  • Rode linzen curry
  • Sojamelk
  • Kokossuiker
  • kaneel
  • Aardappel
  • Prei

Romige bloemkool alfredo saus tahini drizzle Bulgaarse wortelkoekjes citroen rode linzensoep.

Laat een reactie achter